Kim Kardashian onder vuur na filmpje met dochter North: "Is dit niet illegaal?"
COS

Kim Kardashian heeft samen met haar ex Kanye 'Ye' West vier kinderen. North West is de oudste; zij werd in juni 9 jaar oud.

Kim Kardashian trok er onlangs op uit met haar dochter North en nichtje Penelope. In de auto doen de dames aan karaoke op het nummer 'Versace on the floor' van Bruno Mars.

North lijkt het niet zo fijn te vinden dat ze gefilmd wordt. "Mama! Alsjeblieft, verwijder dit!", smeekt ze. De middelvinger die North vervolgens opsteekt, heeft Kim zorgvuldig verwijderd, maar de reactie van de realityster zegt genoeg.

Kim krijgt veel reacties op het filmpje, maar die zijn niet allemaal positief. "Het maakt haar duidelijk niets uit wat haar dochter wil. Het gaat allemaal op content bij haar", klinkt het bijvoorbeeld.

Volgers zijn er ook niet over te spreken dat Kim aan het rijden is. "Let op de weg, Kim", lezen we. "Het aantal keer dat je naar de camera keek in plaats van naar de weg is beangstigend."

"Kim, niet rijden en filmen tegelijkertijd. Zeker niet met kinderen in de auto. Dit is hoe ongelukken gebeuren", waarschuwt iemand. En: "Is het niet illegaal om te rijden terwijl je je gsm gebruikt?" 

https://www.instagram.com/reel/ChaSgWHJslK/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.