Kim Kardashian heeft duidelijke boodschap voor ex Kanye West met deze foto's
COS
Kim Kardashian heeft duidelijke boodschap voor ex Kanye West met deze foto's
Foto: Photonews

Kim Kardashian en Kanye West kregen in 2012 een relatie nadat ze jarenlang vrienden waren. In 2021 besloot Kim een punt te zetten achter hun huwelijk van zeven jaar.

Kim Kardashian en Kanye West leken het eerst nog goed te kunnen vinden na hun breuk. Ze wilden natuurlijk dat hun vier kinderen zo weinig mogelijk merkten van de situatie. Even leek er zelfs een verzoening in de maak. 

Toen Kim plots aan de zijde van komiek Pete Davidson werd gespot, keerde het tij volledig. Kanye haalde meermaals uit naar Pete via sociale media. En ook in zijn meest recente videoclip liet hij duidelijk weten wat hij van hem vindt.

De scheiding werd doorgezet en sinds deze maand zijn Kim en Kanye officieel vrijgezel volgens de wet. Kim maakte haar nieuwe status meteen duidelijk door de naam 'West' te verwijderen op al haar sociale mediakanalen.

Nu gaat Kim nog een stap verder. Ze heeft haar relatie met Pete 'Instagram official' gemaakt met enkele foto's. "Daar is hij!", klinkt het in de reacties. "Ik vind het geweldig", reageert Kims zus Khloe Kardashian.

https://www.instagram.com/p/Ca-eyG4PFLk/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.