Khloe Kardashian krijgt tweede kindje met ex Tristan Thompson
COS

Khloe Kardashian wordt binnenkort voor de tweede keer mama. Opvallend is dat ze een kindje verwacht met haar ex Tristan Thompson.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson hebben een pijnlijke knipperlichtrelatie achter de rug. Daags voor de komst van hun eerste kindje, raakte bekend dat Tristan zijn zwangere vriendin had bedrogen.

Khloe gaf haar relatie met Tristan vorig jaar nog een nieuwe kans. Toen bleek de basketballer een kind te hebben verwerkt bij een onenightstand... op Khloes verjaardagsfeestje.

Nu blijkt het ex-koppel een tweede kindje te verwachten via een draagmoeder. "We kunnen bevestigen dat True een broertje of zusje krijgt dat in november werd verwekt", zegt een woordvoerder van Khloe aan E! News.

"Khloe is haar draagmoeder ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening. We willen graag om vriendelijkheid en privacy vragen zodat Khloe zich kan concentreren op haar familie", klinkt het verder.

Het kindje werd dus al verwerkt voor het vaderschapsschandaal van Tristan. Het tweede kindje - het vierde voor Tristan - wordt nu elk moment verwacht. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.