Kanye West na dagenlange online tirade: "Besef dat het als intimidatie overkwam naar Kim toe"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Kanye West en Kim Kardashian vormen niet langer een koppel. Hoewel Kanye tot recent nog een kortstondige relatie met Julia Fox had, wil hij niets liever dan terug bij Kim zijn.

Dat maakte Kanye West de afgelopen week op een bizarre manier duidelijk. Op zijn sociale media hield Kanye een tirade tegenover Pete Davidson, de nieuwe vriend van Kim Kardashian. Op een bepaald moment deelde Kanye ook een screenshot van een bezorgd bericht van Kim.

Kanye lijkt nu tot inkeer te zijn gekomen. "Ik heb geleerd dat het gebruik van hoofdletters mensen het gevoel geeft dat ik tegen ze schreeuw. Ik werk aan mijn communicatie", zegt de rapper. "Ik kan terugvallen op een team van creatieve professionals, organisatoren en gemeenschapsleiders."

"Bedankt iedereen om mij te steunen. Ik besef dat het delen van screenshots schokkend was en dat het overkwam alsof ik Kim wou intimideren. Ik neem mijn verantwoordelijkheid. Ik leer nog steeds. Ik heb niet alle antwoorden. Een goede leider zijn is een goede luisteraar zijn", besluit Kanye.