Kanye West dwarsboomt plannen van Kim Kardashian: “Dikke streep door de rekening”
PMN

Kim Kardashian (40) gaat scheiden van Kanye West. Voor de realityster een kans om nog meer geld te verdienen.

Kim Kardashian wil twee realitysoaps wijden aan de laatste negen maanden van haar huwelijk. “Er was in die periode een cameraploeg aanwezig voor het laatste seizoen van ‘Keeping Up with the Kardashians’’, citeert TV-Familie een bron dichtbij de familie. ‘

“En het is een publiek geheim dat het op dat moment al erg slecht ging tussen Kim en Kanye West. Met z’n geflopte campagne om president te worden als triest orgelpunt.”

“Uiteraard is het bijzonder pijnlijk voor Kim om al die momenten opnieuw te beleven, maar ze beseft tegelijk dat die beelden goud waard zijn. En dus is ze niet van plan om zomaar toestemming te geven voor het gebruik van al dat exclusieve materiaal. Nee, daarvoor zal eerst een vette cheque op tafel moeten gegooid worden..."

En ook Disney heeft veel geld over om een reeks te maken over de echtscheiding van Kim Kardashians. Alles samen kan haar dat 184 miljoen euro opleveren.

Maar dat is buiten Kanye West gerekend. Ze hebben beiden een legertje topadvocaten onder de arm genomen. “En omdat die zaak op het scherp van de snede zal worden uitgevochten, is het niet ondenkbaar dat in de uiteindelijke overeenkomst een zwijgverbod zal worden opgenomen.”

“Dat houdt dan in dat geen van beiden privédetails over hun huwelijk mag vrijgeven. Niet in liedjes, niet in interviews, en niet in realityreeksen. Dat zou voor Kim natuurlijk een dikke streep door de rekening zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.