Johnny Depp reageert emotioneel na rechtszaak: “Ze hebben m’n leven teruggegeven”
COS
Johnny Depp reageert emotioneel na rechtszaak: “Ze hebben m’n leven teruggegeven”
Foto: Photonews

Wekenlang kon de hele wereld de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard op de voet volgen. Woensdag viel er een verdict.

De jury oordeelde in het voordeel van Johnny Depp. Er werd hem een schadevergoeding van 15 miljoen euro toegekend. De jury gaf Amber Heard voor een klein deel gelijk. Zij krijgt een schadevergoeding van 2 miljoen euro. Op Instagram reageerde een emotionele Johnny op het verdict.

“Zes jaar geleden veranderde mijn leven, dat van mijn kinderen, dat van mijn naasten, dat van iedereen die me jarenlang hebben gesteund en geloofd. In een oogwenk. Valse, heel ernstige en criminele aantijgingen werden tegen mij geuit via de media”, schrijft de acteur op Instagram.

“Die hebben een eindeloos spervuur van haatberichten in gang gezet, hoewel er nooit een klacht tegen me was ingediend. In een fractie van een seconde ging het de wereld rond. Het heeft een enorme impact op mijn leven en carrière gehad. Zes jaar later heeft de jury mij m’n leven teruggegeven.”

“Vanaf het begin was het doel van deze zaak om de waarheid aan het licht te brengen, los van het resultaat. De waarheid spreken was iets wat ik verplicht was aan m’n kinderen en iedereen die me is blijven steunen. Ik voel me verlost nu ik dat uiteindelijk bereikt heb.” 

Johnny zegt ook nog enorm geraakt te zijn door de liefde en de steun die hij van over de hele wereld heeft mogen ontvangen. Hij bedankt ook de rechter, jury en zijn team. “Het beste moet nog komen en een nieuw hoofdstuk is eindelijk begonnen. De waarheid vergaat nooit”, aldus Johnny Depp.

https://www.instagram.com/p/CeRl1FwMmR6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Meer nieuws

Meer nieuws

.