Johnny Depp heeft zijn zinnen gezet op bekende actrice: “Van overtuigd dat ze bij elkaar passen”

door: COS
Johnny Depp
Afbeelding bron: pv brothers / Shutterstock.com
nl Angelina Jolie
Afbeelding bron: Tinseltown / Shutterstock.com

Johnny Depp wordt door zijn ex-vrouw Amber Heard beschuldigd van mishandeling. Het kostte hem al verschillende filmrollen.

In 2010 leerde Johnny Angelina Jolie kennen op de set van ‘The Tourist’. Ze raakten toen goed bevriend. Angelina sprak haar steun voor Johnny al uit in verband met de beschuldigingen. Johnny hoopt nu dat Angelina zijn carrière weer een boost kan geven.

“Johnny stuurt Angelina veel brieven met suggesties van boeken die ze moet lezen en muziek die ze moet beluisteren. Mooie verhalen waarin hij een film ziet”, citeert Primo een kennis van Johnny. “Hij wil haar overtuigen om zijn ideeën om te zetten tot een film met hen beiden in de hoofdrol.”

Angelina zou daar wel voor te vinden zijn en niet alleen daarvoor. De berichten die ze hem terugstuurt zouden namelijk erg fliterig zijn. En ook Johnny ziet een relatie met haar wel zitten.

“Binnenkort spreken ze af in Los Angeles. Johnny hoopt dat het het begin van iets moois wordt. Hij is er echt van overtuigd dat ze bij elkaar passen.”