Jennifer Aniston krijgt heel verleidelijk voorstel: “Hij wil haar in zijn bed krijgen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Jennifer Aniston is op haar 52ste nog altijd vrijgezel. Nochtans heeft ze aan mannelijke aandacht geen gebrek.

 

Wie helemaal gek was van Jennifer Aniston is de overleden Playboybaas Hugh Hefner. Dat zegt journalist Lance Smith die aan een nieuw boek werkt over Hefner.

“Zij was jarenlang zijn absolute droomvrouw", citeert TV- Familie Lance Smith. “Hij wou haar daarom per se in zijn blad én zijn bed!”

Hugh Hefner heeft Jennifer zelfs een voorstel gedaan. “Hij bood Jen liefst 4 miljoen euro voor een fotoshoot met interview. Zij zou zelf mogen bepalen welke foto’s zouden verschijnen en wat het percentage bloot zou zijn”, gaat de journalist verder.

“Enkel voor één foto zou ze wat verder moeten gaan. Die zou Hugh dan zelf uitgekozen hebben."

“Er waren bonussen voorzien op basis van de verkoop van het blad. Als die goed was, had Jennifer tot maar liefst 10 miljoen euro kunnen opstrijken!”

"Geen zin in gedoe"

Toch stuurde Jennifer Aniston hem wandelen. “Ook al omdat ze het financieel niet nodig had. Ze heeft om en bij de 300 miljoen euro op haar bankrekening staan.”

De entourage van de actrice bevestigt het verhaal. “Ze vermoedde dat hij haar in zijn bed wilde krijgen. Jennifer wou zichzelf al te veel gedoe besparen. Daarom heeft ze hem afgewezen.”