"Janet Jackson vond dat heel jammer aan de band die ze had met haar broer Michael Jackson"
PMN
"Janet Jackson vond dat heel jammer aan de band die ze had met haar broer Michael Jackson"
Foto: Photonews

Op de Amerikaanse televisie kon je een documentaire bekijken over Janet Jackson. In de documentaire spreekt de zangeres over haar leven.

“Het is een documentaire die bestaat uit vier delen en over twee avonden werd uitgezonden”, licht muziekdeskundige Giorgio Hoekstam toe bij ‘RTL Boulevard’. “Dat komt ook omdat er vijf jaar over gedaan is om die documentaire te maken.”

“Er komen best wel wat opvallende onthullingen in naar boven. Het schijnt dat ze een gigantische deal met Coca-Cola is misgelopen. Dat kwam omdat haar broer Michael Jackson werd beschuldigd van kindermisbruik.”

“En dan was er nog die nipplegate tijdens het optreden met Justin Timberlake. Dat moet best wel pijnlijk voor haar zijn geweest.”

"Tijdens de periode dat Michael beschuldigd werd van kindermisbruik, was ze er altijd voor hem. Ze trokken samen naar New York om er het nummer 'Scream' in te zingen."

"Tijdens heel die documentaire zie je dat de beroemdheid van Michael altijd aanwezig is. Janet zei ook dat ze daardoor haar broertje is kwijtgespeeld en altijd op stap was met Michael Jackson."

Meer nieuws

Meer nieuws

.