Gordon overladen met lofbetuigingen: "Wat je ook van hem vindt, dit doet hij goed"

door: COS
Gordon in 'K2 Zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

'Down The Road' met Dieter Coppens is niet alleen erg succesvol in Vlaanderen, maar ook in Nederland. Er werd dan ook besloten een Nederlandse versie te maken met Gordon.

Normaal zou de Nederlandse 'Down The Road' al in 2021 te zien zijn. Het programma werd op het laatste nippertje uitgesteld naar begin 2022. Dinsdag werd de eerste aflevering uitgezonden. 

Op sociale media wordt het programma erg goed onthaald. Ook Gordon krijgt complimenten. "Wat je ook van Gordon vindt... Dit doet hij gewoon goed. Met humor en ook oprecht aandacht voor de jongeren", lezen we op Twitter.

"Mensen kunnen zeggen wat ze willen over Gordon, maar hoe hij met kwetsbare mensen omgaat, is echt geweldig!", klinkt het nog. "Gordon op z'n best", vinden enkele kijkers. "Gordon is uitermate geschikt voor dit soort programma's."

"Ik had allerlei vooroordelen over Gordon, maar vind dat hij het erg leuk en goed doet bij 'Down The Road'. Leuke serie en doet niet veel onder voor de Vlaamse versie", aldus nog een fan van het programma.

Tags Gordon