Chris Noth uit 'Sex and the City' beschuldigd van seksueel misbruik: Acteur reageert meteen
COS
Chris Noth uit 'Sex and the City' beschuldigd van seksueel misbruik: Acteur reageert meteen
Foto: Photonews

Fans van 'Sex and the City' kunnen sinds kort weer terecht bij HBO Max. Met 'And Just Like That' is er nu een vervolg op de reeks.

Wie we in die revival amper één aflevering te zien kregen, was acteur Chris Noth. Zijn personage Mr. Big sterft al aan het einde van de eerste aflevering. 

Het is de nieuwe reeks die nu twee vrouwen getriggerd heeft om naar buiten te komen met hun verhaal: ze zeggen seksueel misbruikt te zijn door Chris. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Dat gebeurde volgens de vrouwen in 2004 en 2015. "Toen ik zag dat hij zijn rol in 'Sex and the City' zou hernemen, maakte dat iets in mij los wat ik jarenlang had begraven. Het is nu tijd om openbaar te maken wie hij echt is", zei een van de vrouwen aan The Hollywood Reporter.

Chris ontkent de beschuldigingen. "'Nee' betekent altijd 'nee', dat is een grens die ik niet heb overschreden", klinkt zijn statement. "Ik weet niet zeker waarom deze verhalen nu opduiken, maar dit weet ik wel zeker: ik heb deze vrouwen niet misbruikt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.