Britney Spears zint op wraak tegen ex-man Kevin Federline na uitspraken over hun kinderen
Britney Spears zint op wraak tegen ex-man Kevin Federline na uitspraken over hun kinderen
Foto: Photonews

Britney Spears is woedend op haar ex-man Kevin Federline. Twee weken geleden gaf hij een interview waarin hij de (slechte) relatie tussen Britney en haar kinderen besprak.

Kevin Federline, de ex-man van Britney Spears, vertelde aan 'The Daily Mail' dat de zangeres haar zonen Sean Preston (16) en Jayden (15) al maanden niet meer ziet. "Ze willen hun moeder niet meer zien. De jongens hebben geprobeerd om haar het voordeel van de twijfel te geven, maar het doet soms pijn om in die positie te zijn", zei hij daarover.

Bovendien deelde Kevin enkele oude video's waarin de zangeres ruziemaakt met haar zonen. Britney zint op wraak en wil maar al te graag haar kant van het verhaal brengen.

De Amerikaanse zou benaderd zijn geweest door beroemde talkshowhost Oprah Winfrey en is met veel plezier ingegaan op de uitnodiging, zegt een bron aan 'New! Magazine'. "Ze is klaar om terug te vuren op Kevin", klinkt het.

Haar naasten maken zich wel zorgen omdat het interview live zal zijn. Britney is echter vastberaden. Het interview van haar ex-man vindt ze een laffe daad. Het kwetst haar dat er nog steeds veel wordt gepraat over haar privéleven net nu de problemen met haar vader Jamie nu voorbij zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.