André van Duin neemt meteen grote stap met zijn nieuwe partner Fernando
COS
André van Duin neemt meteen grote stap met zijn nieuwe partner Fernando
Foto: YouTube - DWDD

André van Duin moest twee jaar geleden afscheid nemen van zijn echtgenoot Martin. Nu heeft André het liefdesgeluk opnieuw gevonden.

André van Duin en zijn nieuwe partner Fernando kennen elkaar al jaren. Toen Fernando als danser naar Spanje vertrok, verwaterde het contact. Toen ze elkaar terugzagen, sloeg de vonk over.

André en Fernando zijn erg gelukkig samen. "Hij vult de eenzaamheid op. Eerst kwam ik alleen thuis, nu is dat niet meer zo. Je wordt samen wakker en je gaat samen ergens naartoe", zegt André in Weekend.

Op dit moment zien André en Fernando elkaar dagelijks. Al moet Feranando nog even terug naar Mallorca om daar wat dingen af te sluiten. "Dan komt hij als het goed is eind maar weer naar Amsterdam en dan blijft hij hier." André en Fernando gaan dan meteen samenwonen. 

"Dat doen we nu eigenlijk ook al. Hij komt hier inwonen. Eerder wist ik niet of ik wel kon samenwonen met een nieuwe man, maar met iemand die je al zo lang kent, is dat natuurlijk een andere zaak. Wij hoeven niet helemaal opnieuw te beginnen", aldus André van Duin.

Meer nieuws

Meer nieuws

.