Gordon laat voor het eerst van zich horen na alle heisa rond nieuw album: “Vooral geschrokken”
ASX
Gordon laat voor het eerst van zich horen na alle heisa rond nieuw album: “Vooral geschrokken”
Foto: Play4

Het waren pittige weken voor Gordon. De Nederlandse zanger plande een muzikale comeback met een nieuw album én theatertour. Gordon kreeg echter zoveel bagger over zich heen dat hij de volledige theatertour per direct cancelde.

Nadat het enkele weken stil was rond de zanger, laat Gordon nu voor het eerst van zich horen. De Nederlander blijkt terug te zijn in Dubai, waar hij sinds enkele jaren zijn vaste verblijfplaats heeft. Op Instagram deelde de zanger een foto aan zijn woning.

“Ik ben weer heerlijk bij mijn hondjes en ik heb vooral ook heel veel liefde gekregen van duizenden mensen via privé-berichtjes”, laat Gordon weten. “Wees lief voor elkaar!”, roept de presentator op.

Gordon laat weten vooral geschrokken te zijn door alle heisa die het album veroorzaakt heeft. “Het waren enerverende weken”, klinkt het. Ook op privé-vlak gaat het de zanger momenteel niet voor de wind. Er wordt nog duchtig heen en weer met modder gegooid tussen hem en z’n ex-vriend Gavin, die enkele weken geleden met een rechtszaak dreigde.

Meer nieuws

Meer nieuws

.