Zo pijnlijk! Het loopt helemaal mis voor Marthe De Pillecyn van K3
COS

Elke zaterdag kunnen we bij VTM terecht voor de docureeks 'K3, één jaar later'. Vandaag krijgen fans een extra portie K3.

Vandaag is er naast 'K3, één jaar later' ook een 'K3 Vlogt'-aflevering. Daarin nemen Marthe De Pillecyn en Julia Boschman - deze keer zonder Hanne Verbruggen - ons mee achter de schermen bij 'De Grote Sinterklaashow'.

Die shows vonden vorig weekend plaats in het Sportpaleis. In tegenstelling tot vorig jaar was er nu wél publiek. In de vlog zien we hoe Julia en Marthe wachten tot ze het podium op moeten.

"Nu gaan wij iets super glamoureus doen", zegt Julia. "Ja en vooral heel gevaarlijk", merkt Marthe op. "Ja, wij moeten hier onderdoor kruipen naar een lift", legt Julia uit. "Maar er is een balk die naar beneden hangt", zegt Marthe. "En die had ik niet gezien. Ik was echt zo: boink."

De balk was een stuk lager dan je zou denken. "En daar ben ik los tegen gelopen gisteren. Vlak voor ik op moest. Ik dacht: ik hoop dat ik al mijn tandjes nog heb." Gelukkig kwam Marthe er zonder kleerscheuren van af.

Meer nieuws

Meer nieuws

.