Zo moedig van Xandee: Ze gaat weer optreden en is daar een bekend iemand heel dankbaar voor
PMN
Zo moedig van Xandee: Ze gaat weer optreden en is daar een bekend iemand heel dankbaar voor
Foto: Gert Late Night

Xandee blijft sukkelen met haar gezondheid. De 45-jarige Sandy Boets sukkelt al zeven jaar met haar gezondheid. Ze gaat nu toch weer optreden.

Xandee kreeg in januari 2024 een nieuwe heup. Momenteel is ze daar nog steeds van aan het revalideren. Het neemt niet weg dat ze staat te popelen om weer te kunnen optreden.

Het gaat intussen weer de goede kant uit met Xandee. Op zaterdag 4 mei treedt ze op in de ‘Euroshow’. Een twee uur durend spektakel dat doorgaat in het casino van Tongeren met alleen maar klassiekers van het Eurovisiesongfestival. Xandee staat er onder meer op het podium met Carina Clerinx (62).

Carina is geen onbekende. Haar kan je nog kennen van het zangduo Patrick en Carina. Zij overtuigde Xandee om weer te gaan optreden. “Ik ben blij dat Carina me over de streep heeft getrokken”, reageert Xandee in Dag Allemaal.

“Anders had ik dit jaar niet op een podium gestaan. De repetities vallen goed mee. Het doet me deugd dat ik weer kan zingen, want da’s wat ik het liefste doe. Muziek werkt helend. Het is de beste therapie. Als ik zing voel ik geen pijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.