Willy Sommers eerlijk over dochter Luna: “Het was een moeilijke periode voor haar aan de universiteit”
PMN
Willy Sommers eerlijk over dochter Luna: “Het was een moeilijke periode voor haar aan de universiteit”
Foto: Photonews

De dochter van Willy Sommers vatte haar eerste jaar universiteit aan in de richting criminologie. Net zoals voor vele studenten was het een vreemd jaar voor Luna.

“Het was een moeilijke periode. Ze heeft haar eerste jaar criminologie achter de rug aan de universiteit van Gent. Door de online lessen heeft ze het hele jaar niemand gezien. Op een gegeven moment ging een examen door in Flanders Expo, daar zaten een 1.500-tal leerlingen samen en ze herkende er niemand, dat is jammer”, laat de zanger weten aan Showbizz24.be.

“Cafés waren dicht, het studentenleven was het afgelopen jaar totaal niet hoe het hoort te zijn. En online les volgen is ook niet ideaal, maar ze heeft goed haar best gedaan. Ze heeft zowel thuis als op haar kot gestudeerd en wanneer ze thuis was heb ik wel kunnen zien dat ze zeer intensief aan het studeren was.” 

“Zo erg zelfs dat ik op een gegeven ogenblik tegen haar heb gezegd: ‘Luna, neem een beetje rust en bekijk eens iets op Netflix of een duizendste herhaling van ‘F.C. De Kampioenen’, maar ze wilde echt blijven studeren, en dan weet je als vader dat ze goed bezig is.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.