Viktor Verhulst zorgt voor een storm van kritiek op sociale media: Dit is er aan de hand
COS
Viktor Verhulst zorgt voor een storm van kritiek op sociale media: Dit is er aan de hand
Foto: Instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst presenteert tegenwoordig het nieuwe Play4-programma 'Play Café'. Daarnaast is de ster van 'De Verhulstjes' ook actief al dj.

Viktor Verhulst vormt al enkele jaren een dj-duo met goede vriend Kobe Ilsen. Eerst als 'Ilsen & Verhulst', tegenwoordig als 'Viktor & Kobe'. Ze waren deze week erg verrast toen wereldberoemde zangeres Miley Cyrus hun dj-set op sociale media deelde.

Viktor en Kobe gebruikten het nummer 'Flowers' in een recente dj-set. Miley deelde het filmpje met haar 197 miljoen volgers. "Ik werd wakker en ik had heel veel berichtjes gekregen van mensen die zeiden: 'Miley Cyrus heeft jou op haar stories gezet.'"

"Ja, kijk. Meer was het ook niet eigenlijk hoor", reageert Viktor koeltjes in 'Play Café'. Hij gaf ook toe: "Het was een bestaande remix van 'Flowers'."

Usb-stick

Op sociale media wordt scherpe kritiek geuit op Viktor en Kobe. "Dj, tegenwoordig een groot woord om een usb-stickje in te pluggen en te doen alsof je de knopjes bedient", klinkt het. "De usb-sticks zullen vlot verkopen nu", klinkt het nog cynisch.

"Dj’s die hun set op voorhand opnemen en dan gewoon afspelen zijn geen dj’s naar mijn mening", stelt iemand. "Dj's? Twee BV's met een usb-stick, ja", lezen we nog. Viktor 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.