Video Showbizzwatcher over opvallende Zomerhit-afwezigen: “Daarom zijn zij niet genomineerd”

De zomer van 2022 wordt er eentje boordevol muziek. Naast de terugkeer van ‘Tien Om Te Zien’ is er ook ‘Zomerhit’. De zesdelige reeks zal worden gepresenteerd door Niels Destadsbader en Siska Schoeters.

Maandag 4 juli werden de genomineerden bekendgemaakt. Bekende namen als Clouseau, Laura Tesoro en Niels Destadsbader keren terug. Ook enkele duo’s zoals ‘The Starlings’ maken kans. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe namen zoals Berre, Pommelien Thijs en Jérémie Makiese.

Wat meteen opvalt, zijn de afwezigen in de nominatielijst. Zowel Camille Dhont als K3 zijn nergens te bespeuren. Dat zorgde meteen voor verontwaardiging op sociale media. “Welke idioot heeft bedacht om CAMILLE niet te nomineren voor ‘Zomerhit’?”, klinkt het. “Kan iemand hier een verklaring voor geven?”

Onze showbizzwatcher kent de verklaring. “Alleen recente Vlaamse producties die tussen 3 juni en 1 juli in zowel de Ultratop als de Radio 2-playlist stonden, maken kans op een nominatie. De rangschikking van beide hitlijsten werden samengeteld om tot de definitieve lijst te komen.”

Om deze reden zijn er dus enkele opvallende afwezigen te noteren. Volgend jaar meer geluk voor CAMILLE en de meisjes van K3.

Bekijk de volledige verklaring van onze showbizzwatcher in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.