Showbizzwatcher maakt balans op van half jaar Julia bij K3: “Dat zal haar niet tegenhouden”
Showbizzwatcher maakt balans op van half jaar Julia bij K3: “Dat zal haar niet tegenhouden”
Foto: Photonews

Op 27 november 2021 brak er een bijzonder moment aan voor Hanne en Marthe van K3. Na een spetterende finale van ‘K2 zoekt K3’ kozen de meisjes hun nieuwe collega. Onze showbizzwatcher Chloë maakt nu de balans op van een half jaar Julia Boschman bij K3.

Volgens onze showbizzwatcher was Julia destijds de juiste optie. “Julia doet het echt wel heel goed en denk ik dat Marthe en Hanne een goede keuze gemaakt hebben. Zes maanden staat Julia nu naast hen, maar het lijkt alsof ze het al jaren doet. Het lijkt bij haar allemaal vanzelf te gaan.”

Plots mocht Julia ook, samen met Hanne Verbruggen en Marthe Pillecyn, coach worden bij ‘The Voice Kids’. “Je zou denken dat Julia zich wat onwennig zou voelen, maar tijdens de Blind Auditions en Knockouts nam ze vaak het woord. Volgens heel wat kijkers soms te vaak. Op sociale media klonken veel kritische reacties over dat ze haar collega’s vaker aan het woord moest laten.”

Het besluit klinkt positief. “Julia heeft zich het K3-zijn heel snel eigen gemaakt. Julia zal misschien nog een tijdje met de stempel van ‘het nieuwe K3’tje’ door het leven moeten gaan, maar die stempel zal haar niet tegenhouden om naast Hanne en Marthe K3 met hetzelfde succes van de voorbije jaren verder te zetten.”

Bekijk in onderstaande video hoe onze showbizzwatcher de evolutie van Julia beoordeelt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.