Regi zegt dat zijn oudste dochter er nog steeds slecht van is: "Een trauma voor haar"

door: PMN
Afbeelding bron: Facebook

Het is Regi eindelijk gelukt. Dit jaar sleepte hij de Radio 2- Zomerhit in de wacht. Dat kon ook bijna niet anders met een monsterhit als 'Kom Wat Dichterbij'.

Regi greep twee jaar geleden nog naast de hoofdprijs. Toen had hij ook een grote hit met 'Ellie', maar won uiteindelijk Niels Destadsbader. Het maakt de dj des te gelukkiger dat het nu wel gelukt is.

"Toch was ik er niet helemaal gerust in, het is al een paar jaar heel nipt geweest met Niels. Maar nu had ik twee geluksbrengers bij: Jake Reese én OT. Nadien zijn we nog uitgebreid gaan vieren in Blankenberge. Alle alcohol die we konden vinden, was op", lacht Regi Penxten in TV-Story.

Maar ook Regi's dochters Ellie-Martha en Renée waren heel blij dat hun papa de prijs in de wacht kon slepen. "Als ik die award niet had gewonnen, waren ze zwaar teleurgesteld geweest en had ik het thuis mogen uitleggen. Vooral bij de oudste: die heeft nog steeds een half trauma sinds haar liedje Ellie twee jaar geleden niet de hoofdprijs won", besluit een lachende Regi.