Regi verklapt eindelijk meer over de comeback van Linda Mertens
STG
Regi verklapt eindelijk meer over de comeback van Linda Mertens
Foto: VTM

De agenda van Regi is ook dit jaar goedgevuld. In oktober staat hij naar goede gewoonte weer in het Sportpaleis.

Er is al veel gezegd en geschreven over het aankomende concert van Regi in het Sportpaleis. Al sinds de aankondiging van 'The Return' denken veel fans te weten dat Linda Mertens terug op het podium zal staan. Zes jaar geleden verdween ze uit de schijnwerpers nadat ze haar dochtertje Lio had verloren, het meisje was amper 2,5 jaar.

Een comeback van 'Milk Inc' zou niet onlogisch zijn. Linda stond eerder al terug op het podium in het buitenland. Tot nu toe hield Regi de lippen stijf op elkaar over de toekomst, maar in Dag Allemaal laat hij voor het eerst in zijn kaarten kijken.

“Ze belde mij om me te feliciteren met mijn nakende huwelijk”, vertelt Regi. “Alles gaat goed met haar. Heel fijn om te horen, het is in het verleden wel anders geweest", bedenkt hij zich.

"Aan de manier waarop ze op het podium staat, zie ik ook echt dat ze weer gelukkig is. Hout vasthouden! Maar om te weten of ze erbij zal zijn in het Sportpaleis, zal je dus moeten komen kijken. Dat zal tot het laatste moment spannend blijven", klinkt het mysterieus.

Meer nieuws

Meer nieuws

.