Regi maakt er zich niet populair: “Heel jammer van hem”
PMN
Regi maakt er zich niet populair: “Heel jammer van hem”
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ is begonnen. Het is ook een jubileumeditie. Het is het tiende seizoen.

Voor het tiende seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ lieten de makers enkele straffe namen opdraven. Eén van hen is Regi. Die vindt het heel fijn dat hij weer deel uit mag maken van het programma.

In de eerste aflevering van dit seizoen stonden de nummers van Regi meteen centraal. Op het einde bracht hij zijn grote ‘Kom Wat Dichterbij’. Het nummer werd een grote hit dankzij het programma.

"Heel spijtig"

Opvallend is dat Regi koos voor Pauline Slangen. De originele versie is echter met Olivia Trappeniers. In het kamp van de zangeres heeft Regi zich er niet populair gemaakt.

“Heel spijtig, vooral omdat we de vraag niet gekregen hebben of Olivia wilde meezingen in de jubileumeditie van ‘Liefde voor muziek’”, reageert manager Pieter Ramboer van House of Entertainment bij Het Laatste Nieuws.

De manager had het liever anders gezien. Hij windt er dan ook geen doekjes om. “Nochtans is ‘Kom wat dichterbij’ mede door haar stem een hit geworden.” Al voegt hij er ook aan toe dat er geen frustraties zijn.

“Er is ook nooit sprake geweest van woorden tussen haar en Regi, integendeel. Olivia heeft gekozen voor een solocarrière. We focussen momenteel op nieuwe muziek, Olivia zit volop in de studio.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.