Ouders Klaasje Meijer niet te spreken over K3: "Moet dat nu echt?"
COS
Ouders Klaasje Meijer niet te spreken over K3: "Moet dat nu echt?"
Foto: Photonews

In 2015 kondigden Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman aan dat ze op zoek gingen naar drie nieuwe K3'tjes. Zo'n 6000 meisjes schreven zich in.

Klaasje Meijer was destijds een van de 6000 meisjes. Ze werd uitgenodigd voor de tv-audities en maakte meteen een goede indruk. Toen ze in de finale werd uitgeroepen tot een van de drie nieuwe meisjes, was dat een droom die uitkwam.

Als kind was Klaasje immers een enorme fan van K3. Thuis werd het luisteren naar de liedjes van K3 echter niet echt aangemoedigd. "Mijn mama was niet zo'n fan", geeft Klaasje toe bij 'Speeltijd' op Joe.

"Het waren toentertijd dames ongeveer van mijn mama's leeftijd. En ze had zoiets van: 'Moet dat nu echt, in zo'n jurkje zo bloot staan springen en dansen?' Mijn ouders waren niet echt fan van K3. Ook door de getinte teksten af en toe."

"Als kind ben je je van geen kwaad bewust, dus wij zongen dat gewoon mee. K3 heeft me ook echt geïnspireerd om op te treden in de tuin. Ik was dan altijd Kathleen. Dat herinner ik me echt wel uit m'n kindertijd", aldus Klaasje Meijer.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.