Olga Leyers steekt ex-vriend Simon een hart onder de riem na moedige bekentenis

door: COS
Simon Nuytten van Bazart en Olga Leyers
Afbeelding bron: Instagram @olgaleyers

Simon Nuytten kennen we als zanger en muzikant bij Bazart. Op Instagram heeft de gitarist een moedige bekentenis gedaan over zijn haarverlies.

Simon Nuytten vertelt op Instagram dat hij al zeven jaar kampt met haarverlies. "Ik heb dit altijd verborgen proberen houden en heb hier met maar een select groepje over durven babbelen", zegt Simon. Nu heeft hij besloten om zijn haar af te scheren. Dat toont hij met enkele foto's.

Volgens Simon wordt er te licht over de problematiek gegaan. "Je haar verliezen is gewoon kut. Zeker op jongere leeftijd. Dus ook om een beetje een hart onder de riem te steken maar ook om er écht even (letterlijk) korte metten mee te maken. En ook omdat Instagram soms toch eens écht mag zijn."

Grote fan!

Simon kan op talloze positieve reacties rekenen van fans en bekende vrienden. "Top", reageert Kat Kerkhofs. "Mijn favoriete paasei. Altijd geweest", klinkt het bij Bazart-collega Matthieu Terryn. "Knap! Niet aan twijfelen. Klinkt misschien gek, maar je hoofd heeft een mooi vorm. Het staat je", reageert Dina Tersago.

Ook Simons ex-vriendin Olga Leyers reageert enthousiast. "Grote fan!", klinkt het bij haar. "Amai this look on you! Superschoon, Si! Ook je opening up hierover", laat Bab Buelens weten. Viktor Verhulst reageert met een vuistje. "Het staat je onwijs goed", reageert Liese Luwel. "Ik ken het gevoel! Sterk", klinkt het bij Tom Dice.