Niels Destadsbader toont zijn groot hart voor slachtoffers van waterramp

door: PMN
Niels Destadsbader en Regi Penxten in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Naar aanleiding van de waterramp van deze week in ons land is er een dag van nationale rouw aangekondigd. Die zal plaatsvinden op dinsdag 20 juli.

Die dag geeft ook Niels Destadsbader een concert in de Ghelamco Arena in Gent. De zanger laat in ‘Het Laatste Nieuws’ weten dat de opbrengst van dat concert integraal aan de solidariteitsactie van Het Rode Kruis geschonken zal worden.

Niels Destadsbader en zijn band dachten er even aan om het concert van dinsdag af te gelasten, uit respect voor wat er gebeurd is. Zij hebben natuurlijk ook die vreselijke beelden gezien.

Maar uiteindelijk gaat het concert toch door. “Bij een afgelasting zouden we opnieuw al die mensen teleur moeten stellen”, bedenkt Niels zich. “Voor de zoveelste keer al.”

En dus gaat de volledige opbrengst van het concert nu naar Het Rode Kruis. “Ook voor de mensen in het stadion is het een fijne gedachte dat hun geld wordt ingezet om anderen te helpen. Want als je zelf zoiets zou meemaken, hoop je ook dat anderen voor jou hetzelfde zouden doen”, besluit Niels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!