Niels Destadsbader heeft grote verrassing voor zijn petekindjes
PMN
Niels Destadsbader heeft grote verrassing voor zijn petekindjes
Foto: VRT

Niels Destadsbader (35) heeft een grote verrassing voor zijn petekindjes. De zanger heeft dan ook verrassend nieuws te melden. Hopelijk zijn z’n petekindjes er blij mee.

Niels Destadsbader gaat meespelen in de Nederlandse filmreeks ‘De club van Sinterklaas’. Niels zal de rol vertolken van een zingende burgemeester uit Oostenrijk die Sinterklaas op bezoek krijgt.

Een rol die hij aanvaard heeft, vooral voor zijn petekindjes. “Georges en Marie zijn grote fan van de filmreeks”, legt Niels uit in het Het Laatste Nieuws. “Dus ik wil ze trots maken op hun peetse.”

Het personage van Niels in de film zal Nederlands praten met een flink Duits accent. “Het katapulteert me terug naar waar het allemaal voor mij begon, bij Ketnet”, bedenkt hij zich.

Ook voor de producten van de film is de komst van Niels een goede zaak. Ze hebben nu een Vlaamse link en hopen dat de filmreeks na 25 jaar zo ook een succes kan worden in Vlaanderen. De film kreeg de titel ‘De club van Sinterklaas: het grote sneeuwavontuur’ en is dit najaar te zien bij Kinepolis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.