Niels Destadsbader gaat volledig de mist in en verklapt geheim
COS
Niels Destadsbader gaat volledig de mist in en verklapt geheim
Foto: Play4

Niels Destadsbader was woensdag te gast bij MNM. Hij kwam er zijn nieuwe single 'Ik Neem Er Eén' brengen.

Er leek zich een 'romance' te ontwikkelen tussen Niels Destadsbader en MNM-nieuwslezeres Chaima Saysay. "Wat een vrouw", klonk het bij Niels. "Ik ben grote fan van Chaima. Ik vind dat je dat heel goed doet. In de studio wordt er dolletjes gedaan, maar als het voor echt is, staat ze er, hè."

Even later gaat Niels wel de mist in. "Chaima is zwanger trouwens", zegt Niels doodleuk on air. "We hadden eigenlijk een heel goed gevoel bij elkaar. We hadden allebei ook geen tuin en nu blijkt dat ze zwanger is van haar tweede kind en het is niet van mij. Dus ik denk dat het hier stopt."

Even later komt Chaima terug in de radiostudio zitten. "Ik wil toch wel even klacht indienen. Ik heb jou een geheim verteld en je vertelt dat gewoon live op de radio, voor al die honderdduizenden luisteraars", klinkt het bij een lichtjes misnoegde Chaima.

"Hoe, een geheim? Dat je zwanger bent? Is dat een geheim?", valt Niels uit de lucht. "Dat heb jij zo niet gezegd. Er stonden vijf andere mensen bij en je zegt: 'Het is voor september'", gaat Niels nog een stapje verder. Uiteindelijk vergeeft Chaima Niels wel. 

https://www.instagram.com/p/CejNH6kN_z_/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.