Natalia moet met pijn in het hart afscheid nemen: “Herinneringen koesteren”
COS
Natalia moet met pijn in het hart afscheid nemen: “Herinneringen koesteren”
Foto: Medialaan

Natalia werd in maart voor het eerst moeder. Samen met partner Frederik verwelkomde ze een dochtertje, Bobbi-Loua.

Elke heeft wel haar lessen getrokken uit het programma. "Ik heb mezelf beter leren kennen, onder meer door de gesprekken met de psychologen", vertelt Elke in TV-Story.

'Ik weet nu dat ik best wat sterker in mijn schoenen mag staan. Ik wil te veel goed doen en me te veel aanpassen aan anderen. Dat heet Tim me doen inzien. Ik zal niet snel laten blijken dat een situatie me niet aanstaat, terwijl Tim altijd zegt wat hij denkt. Dat zou ik ook meer moeten doen. Door het experiment heb ik ook beset hoeveel mijn familie en vrienden mij waard zijn, want zij hebben mij heel hard gesteund."

Nieuwe partner
Elke hoopt dat haar vriendschap met Tim nog lang mag blijven duren. "Dat hoop ik echt. Ik zou hem alleszins niet laten vallen als ik een nieuwe partner heb. Het ideale scenario is natuurlijk dat we dan met z’n vieren een mooie vriendschap opbouwen. Nieuwe partners moeten trouwens niet jaloers zijn, want Tim en ik zijn nooit écht een koppel geweest."

"Oké, er werd geknufeld, maar het bleef platonisch. Ik zal in ieder geval heel blij zijn als Tim een vriendin heet, hij verdient dat geluk echt. Maar dat het dan anders zal zijn tussen ons, lijkt me logisch. Nu zijn we op een bepaalde manier nog speciaal voor elkaar. Maar uit respect maak je plaats voor de nieuwe partner.

Meer nieuws

Meer nieuws

.