Natalia laat van zich horen na alle commotie: “Ik heb dit nooit gewild”
ASX
Natalia laat van zich horen na alle commotie: “Ik heb dit nooit gewild”
Foto: VTM

Er is deze week al heel wat inkt gevloeid over Natalia en Astrid Coppens. De dames kwamen in het oog van een storm (neen, niet storm Louis) terecht na hun passage in het programma ‘Astrid en Natalia: back to reality’. De souldiva reageert voor het eerst op alle heisa in een Instagrampost.

Beginnen doet Natalia in haar filmpje met excuses naar alle mensen die zich aangesproken en gekwetst voelen door het programma. “Ik leef enorm mee met alle alleenstaande mama’s en ik heb dit nooit gewild”, begint Natalia haar boodschap.

“Het programma is helemaal anders uitgedraaid dan het bedoeld was. Dat heeft voor heel veel moeilijkheden gezorgd en alles is ontploft. De commotie heeft issues blootgelegd, waarover gediscussieerd werd”, gaat het verder. “Ik heb met heel veel verbazing alle berichten gelezen die deze week verschenen zijn”, bekent de zangeres.

Natalia erkent ook dat ze tijdens de opnames van het programma heftiger gereageerd heeft dan ze zelf wou. “Er zijn dingen misgelopen die voor frustraties hebben gezorgd. Als volwassen mensen hebben we dat uitgepraat. Ik draag de mensen op de set een warm hart toe”, vertelt de coach uit ‘The Voice’.

Tot slot bedankt Natalie de schermgezichten van alle tv-zenders, haar vrienden en familie voor de steun die ze de afgelopen dagen mocht ervaren. “Ik hoop dat we het nu kunnen neerleggen. Nu ga ik me focussen op wat ik het liefste doe en dat is muziek maken”, besluit de zangeres.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic)

Meer nieuws

Meer nieuws

.