Natalia heeft drastisch besluit genomen na recente eerlijke bekentenis over moederschap

door: COS
Natalia
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic

Natalia vierde vorige week de tweede verjaardag van haar dochtertje. In december kreeg Bobbi-Loua er een broertje bij: Apollo.

Natalia deelde een tijdje terug een erg eerlijk bericht op Instagram. De zangeres vertelde daarin hoe het verse moederschap veel ups en downs met zich meebrengt. Ze gaf eerlijk toe dat het haar soms te veel wordt.

Natalia gaf ook aan hoe haar concentratievermogen te wensen overlaat. "Het fysieke is 1 ding en dat geef ik tijd, ook al doet the body dikwijls pijn, maar het mentale moet altijd maar meedraaien, en dat gaat ook niet, ik sla er tegenwoordig dikwijls naast", klonk het.

Natalia kreeg enorm veel steunreacties te lezen. Er werd vooral benadrukt dat ze zichzelf de nodige rust moet gunnen. Daarnaast bedankten veel volgers haar om zo eerlijk over haar struggles te vertellen. "Mooie woorden van een liefdevolle mama, die heel veel mama's deugd zullen doen", klonk het.

De Knock-outs van 'The Voice van Vlaanderen' zijn net achter de rug. Nu lijkt Natalia te hebben besloten om wat gas terug te nemen. "Goedemorgen, wereld! Tijd om te rusten en de geest te laten genezen", klinkt het bij mooie foto's met haar oogappel Apollo.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Tags Natalia