Natalia deelt bijzondere beelden: "Hier zorgde 'K2 zoekt K3' dus ook voor"
COS
Natalia deelt bijzondere beelden: "Hier zorgde 'K2 zoekt K3' dus ook voor"
Foto: VTM

Vorig jaar gingen Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen van K3 op zoek naar een nieuwe collega. Tijdens 'K2 zoekt K3' op VTM kregen ze daarbij hulp van een publieksjury en een vakjury.

Natalia was een van de juryleden in 'K2 zoekt K3'. Afgelopen weekend stond de zangeres net als de meisjes van K3 op de Worstenfeesten in Vlimmeren. De Kempense zangeres had een leuke verrassing voor haar publiek meegebracht.

"Gisteren en vandaag had ik logees, bezoekje van Samantha Steenwijk. Gezellig wat bijkletsen, maar ook een spontaan duetje kon niet ontbreken. Zalig om met jou dit nummer te zingen, kanjer! Bedankt voor de vriendschap", schrijft Natalia.

Natalia en Samanta leerden elkaar kennen door 'K2 zoekt K3'. Net als Natalia zetelde Samantha in de hoorjury. In hun hoorbox brachten de zangeressen veel tijd door samen. "'K2 zoekt K3' zorgde dus ook voor een nieuwe vriendin", laat Natalia weten.

Opvallend is dat Samantha en Natalia 'You've got a friend' zongen. Dat is Natalia's 'Liefde Voor Muziek'-cover van het K3-nummer 'Je hebt een vriend'. 

https://www.instagram.com/tv/ChferjAqZab/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.