Na heisa over ring: Regi's verloofde Kristel heeft triest nieuws
LHX
Na heisa over ring: Regi's verloofde Kristel heeft triest nieuws
Foto: VTM

Op VTM2 kan je de voorbereidingen van Regi's huwelijk met Kristel Hubeny volgen. Onlangs kwam er daar iets opvallends aan het licht.

Toen Regi en Kristel ringen gingen passen, bleek dat Kristel nog steeds de ring van haar ex droeg. Of zo leek het alvast in de aflevering... 

Het fragment zorgde voor heel wat ophef. Enkele dagen later wil Kristel er dan ook iets over kwijt.

"Even iets verduidelijken...", begint ze een boodschap in haar Instagramverhaal. "Ik draag de ring van mijn ex al 6 jaar niet meer, dat zou ik nooit willen."

"Ik heb wel gebruikgemaakt van dat prachtig kostbaar bezit. Een nieuwe ketting gekocht, de diamant erin verwerkt en een fijn ringetje met nieuwe gekleurde steen laten maken. Een juweel dat Julia mij altijd zou zien dragen, tot ze 21 wordt. Dan is het van haar."

De heisa heeft er bij haar duidelijk wel wat ingehakt: ze heeft triest nieuws. In paniek heeft ze de ring uitgedaan en nu is ze hem kwijt. 

"Een volledige context is altijd moeilijk weer te geven op tv", wil ze ook nog duidelijk maken. "We zijn twee frivole flapuits en willen niks dan liefde naar jullie overbrengen, laten zien dat er hoop is na een gebroken relatie of huwelijk."

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.