‘The Masked Singer’ brengt de waarheid naar boven over K3: ‘Karen Damen heeft zich versproken’
PMN
‘The Masked Singer’ brengt de waarheid naar boven over K3: ‘Karen Damen heeft zich versproken’
Foto: Photonews

‘The Masked Singer’ is het best bekeken programma op VTM. En Karen Damen heeft daar een uitspraak gedaan die bij velen de wenkbrauwen doet fronsen.

Koen Wauters is straks niet van het scherm te branden. Hij is vanaf maandaag te zien in 'Over Winnaars', 'Belgium's got talent', 'Wat een jaar' en 'Beat VTM'. Daarnaast zet hij ook nog eens zijn schouders onder de Rode Neuzen actie. En dat terwijl een opvolger die kan wat Wauters kan, niet meteen lijkt klaar te staan in de gangen van VTM.

“Wauters vs Waes deed VTM beseffen: Koen kan veel meer dan we dachten. Toen kwam Project K., gevolgd door Over Winnaars, waarvan het tweede seizoen volgende week begint”, zegt Koen. “Ik vind entertainment nog altijd heel belangrijk, maar Over Winnaars blijft langer hangen. Terwijl ik zo'n programma vijftien jaar geleden niet had kunnen maken. Eén aflevering draait rond een politie-inspecteur die na een schietoefening in een rolstoel belandde. Samen met mij heeft hij de plek waar dat gebeurde voor het eerst sinds het incident bezocht. Dat had ik als mannetje van dertig jaar niet gekund.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.