Marie Verhulst krijgt niet mis te verstane waarschuwing van Free Souffriau en grijpt in
COS
Marie Verhulst krijgt niet mis te verstane waarschuwing van Free Souffriau en grijpt in
Foto: Photonews

Jong en oud kan vanaf 10 februari 2024 genieten van een flinke portie nostalgie. Studio 100 heeft besloten om 'De 3 Biggetjes' terug op de planken te brengen.

In de versies van 2003 en 2007 namen Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts de hoofdrollen van Knirri, Knarri en Knorri voor hun rekening. In 2024 zullen dat de huidige K3'tjes Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman zijn.

Hanne, Marthe en Julia krijgen op het podium versterking van een sterk ensemble, waaronder niemand minder dan Marie Verhulst. Zij kruipt in de huid van konijn Pluisje, de rol die Free Souffriau in de vorige musicals voor haar rekening nam.

'De 3 Biggetjes' is Maries favoriete kindermusical. Als kind volgde ze die van heel dichtbij. "Mijn vader heeft de regie ervan gedaan in 2003. Free Souffriau, die toen Pluisje speelde, nam me mee op sleeptouw achter de schermen", vertelt Marie aan HLN.

"Ik ben heel vereerd dat ik die rol nu mag spelen. Free raadde me wel aan om naar de fitness te gaan, want het is één van de zwaarste voorstellingen. Sindsdien probeer ik bijna dagelijks vijf kilometer te lopen", aldus Marie Verhulst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.