Liliane Saint-Pierre ontvangt Carrière Award uit handen van Marijn Devalck
WVDS

Zangeres Liliane Saint-Pierre staat al 58 jaar op het podium. Ze was dan ook heel vereerd om onlangs een Carrière Award te ontvangen van Entertainment Events.

“Elke erkenning die mensen je aanbieden is een compliment, hoe klein of hoe groot het gebeuren ook is”, vertelt Liliane aan Showbizz24. 

Tijdens het event werd haar carrière overlopen en na afloop kreeg Liliane Saint-Pierre de unieke handgemaakte Carrière Award. Tot grote verrassing van Liliane, werd die award uitgereikt door niemand minder dan collega-artiest Marijn Devalck. 

Marijn Devalck

“Dat Marijn Devalck me de award gaf was een totale verrassing voor mij. Ik werk momenteel met hem samen voor de ‘Compagnons de la Chanson’-optredens. En hij heeft heel goed kunnen zwijgen dat hij er ook bij zou zijn.”

“Met Marijn heb ik in een ver verleden wel eens een duet gedaan voor een goed doel op de Brusselse markt. Ik vind het heel fijn om met Marijn samen te werken en een heel aangename man, zonder diva streken.”

Mooiste periode in haar carrière

“De periode die me het meest bijblijft is die van ‘68 tot ‘70. Toen nam Claude François me onder zijn vleugels. Ik was ook de allereerste artieste op zijn platenlabel. In totaal heb ik 20 liedjes opgenomen, dat blijft voor mij één van de mooiste dingen die ik heb mogen doen.”

60-jarige jubileum

“In 2024 kan ik mijn 60-jarig jubileum vieren. En ik moet zeggen dat ik nu nog veel liever optreed dan vroeger. Ik treed nog op in culturele centra of in openlucht, altijd live en met eigen muzikanten. Mijn passie voor muziek is zeker niet verminderd, integendeel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.