Interview Laura Tesoro heeft belangrijke boodschap voor haar volgers: “Niet steeds rozengeur en maneschijn”
WVDS

Zangeres Laura Tesoro communiceert - net als veel jongeren - regelmatig via haar sociale media met haar volgers. Ze betrekt haar fans zelfs bij keuzes over haar muziek.

Zo stelde ze een tijdje geleden de vraag aan haar volgers: Een ballad loslaten op het publiek of niet? Ook wanneer haar platenmaatschappij haar vroeg een nummer in het Nederlands te maken en ze daarop niet inging, verzweeg ze ook dat niet voor haar fans.

“Ik vind de mening van mijn fans superbelangrijk omdat dat de mensen zijn die naar mijn nummers zullen luisteren en naar mijn concerten zullen komen dit jaar. In the end beslis ik natuurlijk altijd zelf wel wat ik wil doen.”

“Maar het mag wel eens gezegd worden. Ik wil hen op een open en eerlijke manier meenemen in mijn proces en de weg die ik afleg op werkvlak. It is what it is en waarom zou ik dat verzwijgen?”

“Ik vind het leuk om heel open te communiceren en mijn volgers in het proces van mijn muziek te betrekken. Zo krijgen ze ook mee dat niet alles rozengeur en maneschijn is. Of dat alles vanzelf gaat.” 

“Ik wil de boodschap meegeven: ‘laat je nooit doen door wat anderen vinden, volg altijd je buikgevoel en doe waar je je goed bij voelt’. Dat je altijd de juiste keuze maakt, dat zeg ik niet. Mijn buikgevoel kan natuurlijk ook mis zijn. Maar ik ga nooit spijt krijgen van mijn beslissing, want ik heb ze zelf gemaakt”, aldus Laura.

Meer nieuws

Meer nieuws

.