Laura Tesoro blaast iedereen omver tijdens Radio 2 Eregalerij-optreden: "Wat zie jij er schitterend uit!"
COS
Laura Tesoro blaast iedereen omver tijdens Radio 2 Eregalerij-optreden: "Wat zie jij er schitterend uit!"
Foto: VTM

Op woensdag 25 mei vond de Radio 2 Eregalerij plaats in Kursaal Oostende. Soulsister en Wouter Van Belle werden die avond gevierd.

De viering van Soulsister gebeurde onder meer door een eerbetoon van Laura Tesoro. Zij bracht het nummer 'Changes'. Dat deed ze op een prachtige manier met muzikale begeleiding van Miguel Wiels.

Niet alleen haar zangkusten, maar ook haar prachtige verschijning zorgden ervoor dat ze met de aandacht ging lopen. Laura bracht het nummer namelijk in een oogverblindende zwarte jurk met zilveren details en een diepe decolleté. 

"Amai, je ziet er megagoed uit!", klinkt het in de reacties op Instagram. "Wat zie jij er schitterend uit!", vindt nog een fan. "Echt niet normaal mooi jij!" En: "Jordan, je bent een geluksvogel."

"Beautiful", reageert Eline De Munck. Zita Wauters en An Lemmens laten dan weer een heleboel vlammetjes achter. "Daaaaamn looking good", klinkt het bij Gloria Monserez. En dat vindt ook 'The Voice'-winnares Grace Khuabi.

Ook over haar performance is iedereen het eens: "Zo goed gezongen!", klinkt het. "Fantastisch gedaan", laat Paul Michiels van Soulsister nog weten. Wat een stem!

https://www.instagram.com/p/CeB44ZtINPV/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.