Komt er K3-show voor volwassenen? 'Zo denken Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn er zelf over'
COS

De meisjes van K3 staat weer een drukke week te wachten. Ze bereiden zich voor op het vervolg van hun 'Kom Erbij'-shows.

Tussen zaterdag 2 en donderdag 7 april staan er in Gent vijftien shows gepland voor Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen. Eind mei eindigt hun tour in Vlaanderen en dan trekken ze richting Nederland. Dan kunnen de K3-fans Julia eindelijk ontmoeten.

In 2016 was er naast de gewone shows ook een voor volwassenen. Volwassenen zijn natuurlijk welkom op de gewone shows, maar een show exclusief voor volwassenen? Da's toch een heel andere sfeer en dat weten Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn maar al te goed.

Afgelopen zomer hadden Hanne en Marthe het erover in een livestream. "Ze zijn bezig over volwassenenshows. Zijn jullie daarin geïnteresseerd, jongens? Wel leuk", klonk het toen bij Hanne. Ook Marthe vond die "superleuk".

"Ik vind het altijd leuk, onze gewone shows, om alle kleine kindjes vooraan aan het podium te zien. Maar zo'n volwassenshow, die sfeer is zo anders. Da's een heel ander gevoel, maar ook echt supertof", aldus Marthe.

Het bericht van K3 Highlights over zo'n volwassenenshow verzamelde al meer dan 10.000 likes. Genoeg voor Studio 100 om er toch een te overwegen. "Marthe zei dat Studio 100 er wel echt mee bezig is! Maar hun planning zit oprecht enorm vol, dus er is nog niets zeker."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://twitter.com/good4Kostas/status/1503691603348803584

Meer nieuws

Meer nieuws

.