Koen Wauters na breuk met Valerie De Booser: "Of ik mijn trouwring ga laten weglaseren?"
COS
Koen Wauters na breuk met Valerie De Booser: "Of ik mijn trouwring ga laten weglaseren?"
Foto: VTM

Koen Wauters trouwde in 2004 met Valerie De Booser. In 2020 kondigden ze een einde aan hun relatie hadden gemaakt.

Valerie De Booser kon haar trouwring gewoon afdoen, voor Koen Wauters ligt dat moeilijker. Koen heeft namelijk geen traditionele trouwring, maar liet die tatoeëren. Hij zou kunnen opteren om die te laten weglaseren, maar is dat wel wat hij wil?

"Dat doet meer pijn om dat te laten weglaseren dan dat het pijn deed om te laten tatoeëren", zegt Koen in een preview van de podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen' van Qmusic. Hij zou wel overwegen om er een ring over te dragen die onder meer je hartslag registreert.

"Dus ik denk dat ik dat daar wel eens zou willen over doen. Dan zie je het niet meer. Maar het is nu echt maanden geleden dat ik er nog aan gedacht heb", vertelt hij aan Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe in de podcast.

"Trouwens, ik ben lang getrouwd geweest", bedenkt Koen zich. En Valerie is natuurlijk de mama van zijn kinderen. "Dat is iets van in je levensloop. Dat is natuurlijk wel een heel vervelend plaatsje. Maar ik sta daar niet bij stil. Ik ga het niet laten weglaseren", besluit hij.

https://www.instagram.com/tv/CegAYHCgO1E/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.