Koen Wauters moet iets van het hart over dochter Zita: "Van de pot gerukt"
LHX
Koen Wauters moet iets van het hart over dochter Zita: "Van de pot gerukt"
Foto: GoPlay

Al jarenlang is Koen Wauters een vaste waarde op het televisiescherm. Het lijkt erop dat zijn dochter Zita Wauters in zijn voetsporen aan het treden is.

Het gaat Zita Wauters voor de wind: ze lijkt alles te hebben om het bij de VRT te maken. Papa Koen Wauters is uiteraard apetrots op haar.

"Maar dat zou ik ook zijn als ze een andere job zou kiezen", verduidelijkt hij in een interview met Flair. "Ik ben vooral blij dat ze gelukkig is met wat ze doet. Ik zie natuurlijk dat ze er aanleg voor heeft."

Volgens hem heeft Zita de spontaniteit en de naturel die nodig zijn om voor een camera te staan. "Ik krijg spontaan een brede glimlach op m'n gezicht als ik haar bezig zie."

Voor hem is het dan ook duidelijk: Zita heeft haar succes, in tegenstelling tot wat kwatongen beweren, niet aan haar vader te danken. "Ik vind dat een van de pot gerukte opmerking, want de zoon of dochter van een slager volgen toch ook vaak in hun voetsporen", klinkt het. 

En hoe zit het eigenlijk met zoon Nono? Die schrikt er niet van terug om op tv te komen, maar voor hem hoeft een carrière in de showbizz niet. "Hij zit in zijn laatste jaar in het middelbaar en hij wil volgend jaar gewoon verder studeren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.