Koen Wauters krijgt pijnlijke kritiek te slikken: "Een ware belediging"
COS
Koen Wauters krijgt pijnlijke kritiek te slikken: "Een ware belediging"
Foto: Play4

Koen Wauters en Kris Wauters namen deze week deel aan het Play4-programma 'Tulpen uit Antwerpen'. Clouseau bracht een cover van 'Laat Me' van Ramses Shaffy.

Koen Wauters en Kris Wauters maakten een grote indruk met 'Laat Me' van Ramses Shaffy. Het Nederlandse publiek van 'Tulpen uit Antwerpen' riep de Clouseau-broers uit tot de Vlaamse winnaars van de avond. Ook op sociale media wordt de cover erg positief onthaald.

"Zo mooi! Kippenvelmoment", klinkt het. "Koen, zeker uitbrengen. Het is gewoon supermooi", stelt een fan voor. "Wat een stem!", lezen we nog. "Wauw, wat prachtig gezongen, Koen. Indrukwekkend hoor", vindt een kijker. "Dat was nu eens straf gezongen, kippenvel."

Anderzijds klinken ook enkele scherpe reacties. "Verkrachting. Ramses draait zich om in zijn graf", klinkt het scherp. "Koen Wauters staat mijlenver van Ramses Shaffy met zijn kattengejank. Hij komt nog niet eens aan zijn schoenzolen", lezen we nog.

"Een ware muzikale belediging", klinkt het verder. "Gelukkig hoeft Ramses dit niet meer te horen", stelt nog iemand. Veel fans nemen het op voor Koen en Kris. "Ik vond dit een aangrijpende cover. Denk dat Ramses dit wel had gesmaakt", lezen we. En: "Ramses zou het top vinden, zeker weten!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.