Koen Wauters komt tot een opvallende vaststelling na zijn huwelijksbreuk met Valerie
COS
Koen Wauters komt tot een opvallende vaststelling na zijn huwelijksbreuk met Valerie
Foto: Eén

Koen Wauters staat al jarenlang in de spotlights. De beginperiode van Clouseau was erg turbulent. Er heerste een echte Clouseau-mania.

In die tijd was het niet makkelijk om met beide voeten op de grond te blijven. De bekendheid confronteerde Koen Wauters enorm met zichzelf. Hij moest continu een antwoord vinden op vragen als 'wie ben je' en 'waar sta je voor'.

Toen de hectiek wat achter Koen en co lag, verdween voor de zanger de nood om zichzelf voortdurend af te vragen wie hij was. "Tot ik begon te twijfelen aan mijn huwelijk. Toen ik besefte dat dat op z'n einde afstevende, kwam het allemaal weer terug", zegt Koen in Humo.

Volgens de zanger is dat ergens wel logisch, aangezien je in een lange relatie een identiteit deelt. "Na de scheiding moest ik mezelf terugvinden. Me opnieuw afvragen: wie ben ik?", zegt Koen in het weekblad.

Volgens Koen moet je kunnen leven met de mens in de spiegel en dat lukt hem goed. "Ik combineer strengheid met mildheid: ik weiger om te snel tevreden te zijn, maar ik vind het even belangrijk dat ik tegelijk ook lief ben voor mezelf."

Meer nieuws

Meer nieuws

.