Klaasje Meijer rekent nu echt af met K3-verleden door dit ingrijpend besluit te nemen
COS
Klaasje Meijer rekent nu echt af met K3-verleden door dit ingrijpend besluit te nemen
Foto: GoPlay

Klaasje Meijer kondigde in februari van 2021 aan te zullen stoppen als K3'tje. Eind november was het moment van haar vertrek aangebroken.

Klaasje Meijer vertelde bij de aankondiging van haar vertrek dat ze graag andere passies wou verkennen. Dat deed ze de afgelopen maanden door onder meer deel te nemen aan 'De Slimste Mens Ter Wereld' en 'The Big Balance'.

Als Schorpioen in 'The Masked Singer' schudde ze het K3-imago al voor een groot deel van zich af. Nu lijkt Klaasje echt (bijna) helemaal af te rekenen met haar K3-verleden. Dat blijkt uit haar sociale mediagedrag.

De redactie van HLN heeft ontdekt dat Klaasje een drastisch besluit heeft genomen over wie ze nog wil volgen op Instagram. Zo heeft ze alle voormalige K3-leden - Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman en Kathleen Aerts - ontvolgd.

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn, die naast collega's ook vriendinnen geworden zijn, volgt Klaasje uiteraard nog wel. Julia Boschman hoeft daarnaast echter niet op een 'follow back' te rekenen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.