Klaasje Meijer licht tipje van de sluier op: "Samen met fantastisch team is er hard aan gewerkt"
COS
Klaasje Meijer licht tipje van de sluier op: "Samen met fantastisch team is er hard aan gewerkt"
Foto: Photonews

Klaasje Meijer heeft sinds haar afscheid bij K3 nog niet stilgezeten. De Nederlandse blondine is met een heleboel projecten tegelijkertijd bezig.

Klaasje Meijer vertelde na de aankondiging van haar vertrek bij K3 dat ze de regie over haar eigen leven weer iets meer in handen wil hebben. Ze wil graag van andere dingen proeven, zoals acteren. En ook met haar dwarsfluit wil ze weer aan de slag.

Deze week vertelde Klaasje via Instagram Stories dat er iets zit aan de komen. "Ik wou even laten weten dat ik met allemaal superleuke nieuwe dingen bezig ben en heel binnenkort, namelijk aankomende maandag (14 februari, red.), dan komt één van die dingen alvast tevoorschijn", liet Klaasje weten.

Met een mooie foto op Instagram licht ze nog een tipje van de sluier op. "Maandag ga ik jullie iets nieuws laten zien... Samen met een fantastisch team is er hard aan gewerkt de afgelopen tijd, maar meer kan ik er nu nog niet over zeggen. Maandag 14 februari 17:00u", aldus Klaasje.

Klaasjes fans zijn alvast enorm benieuwd naar het nieuws. "De foto is al veelbelovend! Je kan er de spanning nogal inhouden", zegt een volger. "Mooie foto en kan niet wachten om het nieuws te horen of zien maandag", reageert een andere. "Volg je dromen, ze weten de weg", besluit een fan.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CZze8pAq1Qj/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.