Kato van ‘The Starlings’ moet iets van het hart: “Gebeurde nadat ik enorm ziek was”
PMN
Kato van ‘The Starlings’ moet iets van het hart: “Gebeurde nadat ik enorm ziek was”
Foto: Instagram @katomusic

Kato Callebaut kennen we van ‘The Starlings’. Ze is zelf veel bezig met gezonde voeding.

Er is nu toch iets dat Kato Callebaut van het hart moet. "Iedereen die mij al een tijdje volgt, weet dat ik veel bezig ben met ‘gezond zijn’. Gezonde voeding en beweging zijn belangrijk voor mij, en ik merk dat ook jullie hier vraag naar hebben”, legt ze uit op Instagram.

“In m'n inbox blijven er berichtjes toekomen met vraag naar hoe ze best zo snel mogelijk vermageren, zich schuldig voelen bij eten, een bepaald streng dieet volgen dat geen resultaat biedt, of ik een bepaald dieet met shakes volg en de cruciale vraag: hoe ik mijn strijd tegen kilo's ben aangegaan. En eigenlijk zou dat niet de hoofdvraag mogen zijn.”

“Ik ben absoluut tegen diëten. In mijn geval is mijn klik gekomen naarmate ik mezelf graag begon te zien. Ik werd gelukkiger, en wil m'n lichaam goed voeden en goed onderhouden, om zo lang mogelijk verder te kunnen. Lees: ik eet veel en graag, en beweeg veel en graag.” 

"Mijn focus ligt niet op m'n gewicht"

“Mijn focus ligt niet op gewicht maar op hoe ik me voel. Dat ben ik, maar dat ben jij daarom niet. Tijdens mijn puberjaren keek ik daar helemaal anders naar, ongetwijfeld is het nu nog moeilijker om op te groeien met social media die pronkt vol idealen.”

“Zoals jullie ongetwijfeld hebben gezien ben ik afgevallen doorheen de jaren. In mijn geval ben ik in de eerste plaats bijgekomen door m'n immuunziekte en wanneer die onder controle was, ben ik heel erg afgevallen nadat ik een hele periode enorm ziek was. Niet wat je verwacht had? Nu doe ik er alles aan om niet meer af te vallen, en mijn lichaam net sterker & sterker te maken.”

“Hou van jezelf, elk mankementje en elk prachtig deel. Praat erover wanneer je er niet alleen uit geraakt. Je gewicht is op het einde van de rit niet eens een klein stukje van de puzzel. Wél hoe gelukkig je was. “

https://www.instagram.com/p/CK6yGHInw90/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.