Julia Boschman wil misverstand rechtzetten: "Was al zo voor 'K2 zoekt K3'"
COS
Julia Boschman wil misverstand rechtzetten: "Was al zo voor 'K2 zoekt K3'"
Foto: VTM

Julia Boschman mag zich al bijna een maand het nieuwe K3'tje noemen. De 19-jarige Nederlandse blondine vervangt Klaasje Meijer die na zes jaar vertrok.

Een opvallend, maar niet zo'n verrassend detail bij 'K2 zoekt K3': de finalisten waren allemaal meisjes en drie van de vier waren blond. Het publiek leek de blonde van K3 dus weer te willen vervangen door een andere blondine.

Hoewel we Julia met blonde krullen leerden kennen, zag ze er tot minder dan een jaar geleden nog anders uit. Op Instagram zien we haar tot april namelijk als brunette. Voor de wedstrijd blondeerde ze haar haren, maar was dat ook echt voor de wedstrijd?

"Nee, ik was al blond voor de preselecties", benadrukt Julia bij '22 Stomme Minuten Stomme Vragen' van MNM. "Iedereen denkt: zie je wel, die heeft het erom gedaan." Dat is volgens Julia dus niet het geval.

Ze blijft nu ook gewoon blond. Een grote haarverandering zit er ook niet meer in. "Ik kan niet zomaar naar de kapper gaan en zeggen: 'Ik knip het kort of scheer het allemaal af.' Dat moet je eventjes overleggen eerst, maar dat snap ik wel", aldus Julia.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CHS3aKMnh0O/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.