Julia Boschman van K3 maakt zich opvallende bedenking over haar plek als coach in 'The Voice Kids'

door: COS
Hanne, Julia en Marthe van K3 in 'The Voice Kids'
Afbeelding bron: VTM

Elke vrijdag zien we de meisjes van K3 in 'The Voice Kids'. Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn zijn al toe aan hun derde seizoen als coaches, Julia Boschman is er voor het eerst bij.

Julia Boschman kreeg amper een week na haar overwinning bij 'K2 zoekt K3' al te horen dat ze met haar nieuwe collega's in één van de draaistoelen van 'The Voice Kids' zou plaatsnemen. Julia begreep het niet goed, ze kwam immers pas zelf uit zo'n wedstrijd. Ze vond het dus enorm eng.

"Ik vond dat echt superspannend, omdat ik zelf echt nog niet het gevoel had dat ik al iets mocht zeggen over de zang van andere mensen", zegt Julia bij 'Koffietijd'. "Ik weet zelf ook dat ik nog heel vaak hartstikke onzuiver zing en daar moet gewoon nog aan gewerkt worden, ik heb nog niet de ervaring die Hanne en Marthe hebben."

Er wordt aan gewerkt, maar dat gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag. "Maar je wordt wel van de ene op de andere dag in zo'n stoel gezet en doe het maar." Heel spannend dus. "Maar ik denk wel, omdat ik die kandidaten zo goed begrijp, dat ik wat dat betreft wel op mijn plekje zat, omdat ik precies voel wat zij voelen."

"Af en toe zat ik in die stoel en hoor je een zuchtje in die microfoon en dan krijg ik plaatsvervangend die stress terug, omdat ik nog zo goed terug kan halen hoe het voelt om op zo'n podium te moeten staan", aldus Julia Boschman.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!