Josje Huisman deelt prachtige zwangerschapsfoto en doet vaststelling: "Nu meer dan toen"
COS
Josje Huisman deelt prachtige zwangerschapsfoto en doet vaststelling: "Nu meer dan toen"
Foto: Instagram @josjecoos

Net als Kato Callebaut had Josje Huisman op Moederdag fijn nieuws te delen. Het voormalige K3'tje verwacht opnieuw een kindje.

Josje Huisman heeft uit een eerdere relatie al een zoontje: Kamari. Die krijgt er binnenkort een broertje of zusje bij. Josje en haar vriend Leon Tanate verwachten namelijk samen een kindje.

Op Instagram deelt Josje een bijzonder mooie zwangerschapsfoto in zwart-wit. In het bericht verwijst Josje naar het boek 'Goed bevallen?' dat ze in 2019, na de geboorte van Kamari, uitbracht.

"Ik bevind me nu bij mijn tweede zwangerschap meer in een 'we zien wel'-mood dan toen. Misschien komt dat ook, omdat ik er al eens zo diep in gedoken ben", vertelt Josje.

Na een berichtje van een vriendin heeft Josje nu een besluit genomen. "Het is niet meer in druk verkrijgbaar, maar het appje van mijn vriendin bracht me er op, om het op mijn nieuwe website als e-book ter beschikking te stellen."

"Dus ben, of ken jij iemand die een kindje verwacht (of het nu je eerste of je vijfde is), misschien vind je het leuk om te lezen of te geven! Kijk op josjehuisman.com."

https://www.instagram.com/p/CsoYrh0o2z1/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.