Jonas Van Geel doet verrassende uitspraak over zijn breuk met Evelien Bosmans
COS
Jonas Van Geel doet verrassende uitspraak over zijn breuk met Evelien Bosmans
Foto: Photonews

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans hebben een nieuwe plaat uit als 'Cleymans & Van Geel'. 'We kunnen ons redden' is een erg openhartige plaat geworden.

Veel nummers op 'We kunnen ons redden' geven de gevoelens van Jonas Van Geel weer. Een jaar geleden gingen Jonas en Evelien Bosmans uit elkaar. Dat nieuws maakten ze enkele maanden geleden zelf bekend.

Er werd al het een en ander geschreven over de breuk. Waarom het tot een breuk gekomen is, dat houden Jonas en Evelien liever privé. Maar wie de nummers van 'We kunnen ons redden' goed beluistert, kan wel het een en ander achterhalen.

In 'Nu ben je vrij' klinkt het 'Er zat helaas een ander in de buidel van haar ziel'. De reden van de breuk? "Je mag uit die nummers halen wat je wil, maar daarover ga ik het niet hebben. Evelien en ik blijven respectvol naar elkaar", benadrukt Jonas in Het Laatste Nieuws.

"Maar goed, er is een reden waarom we niet meer samen zijn. Laat ons zeggen dat het niet mijn intentie was", bekent Jonas. "En dan is het aan Evelien om de rest daarover te vertellen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.